5 leuke kerstcadeau-ideeën voor haar

Delen

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!🎅🎄

Het is nog maar een paar weken tot kerst, dat betekent de hoogste tijd om inkopen te doen. In onze vorige blog vond je 5 leuke kerstcadeau-ideeën voor hem, maar nu zijn de vrouwen aan de beurt! Wat is nou een leuk kerstcadeau voor vrouwen? Geen zorgen wij helpen jou verder, in deze blog lees je 5x leuke kerstcadeau-ideeën voor haar. Happy gifting!

1. Die ene mooie damestas waar ze over droomt

Een damestas is een van de favoriete en meest gebruikte fashion accessoires van iedere vrouw. Dit cadeau idee is geschikt voor wanneer je opzoek bent naar een wat groter cadeau voor haar. Een damestas vraagt meestal om een iets groter budget, maar dit kan je zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt een dure merk tas als gift geven, maar je kan ook kiezen uit betaalbare damestassen tot een budget van 20 – 100 euro.

Geen zorgen wij helpen jou verder, in deze blog lees je 5x leuke kerstcadeau-ideeën voor haar.
Afbeelding Unsplash: Jordan Nix – Damestas

2. Een armband met initialen van jou of je partner

Mooie klassiekers met een persoonlijke twist, Maak het 100% persoonlijk door je eigen initialen, de naam van je geliefde of een persoonlijk bericht toe te voegen.

3. Nog een kerstcadeau-idee voor haar The love journal!

Houdt jou partner ervan om samen dingen te ondernemen? Dan is The love journal een mega leuk cadeau! The love journal, een persoonlijk boek voor koppels waar je unieke, grappige en bijzondere opdrachten en gespreksonderwerpen tegen zal komen. Hoe leuk is het om samen met je partner alles in te vullen, nadenken en wegdromen over jullie dromen en doelen.

Afbeelding: The love journal

4. Make-up geschenk set

Een geschenk set vol make-up producten kan een goed idee zijn voor vrouwen die helemaal weg van make-up zijn. Is dat in haar het geval? Dan kan je zeker make-up producten als cadeau geven.

5. Kaarsen set

Een leuk én romantisch cadeau idee voor iedere vriendin/vrouw is een setje van geur kaarsen. Sierlijke kaarsen zijn een leuk en geschikt geschenk omdat ze veel sfeer toevoegen aan het huis, en vaak ruiken ze ook nog eens erg lekker. Een ideaal kerstcadeau in deze cozy winterdagen!

Kaarsen voor haar
Afbeelding Unsplash: Olga Serjantu – Kaarsen

Geef een antwoord

Related post

Schommelen

Ergens aan de rand van de stad staat een grote boom in een verwilderde tuin. Aan die boom hangen twee schommels. Als de avond is

Read More »

Waar wordt jij gelukkig van

Het is novemberSamen lopen ze over het strand. Dat doen ze graagDe zonsondergang is vandaag adembenemend mooiHet is nog net geen 18.00 uurZwarte donkere wolken

Read More »

Romantisch zijn

Romantisch zijn….. Ja dat is nog wel eens een uitdaging Wat wil een meisje nou horen! Shit Ja wat ik voor jou voel…. hoe vertel

Read More »