5 leuke kerstcadeau-ideeën voor hem

Delen

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

It’s the most wonderful time of the year…🎄

Opzoek naar leuke kerstcadeau-ideeën voor hem? Een klein geschenkje of een groot cadeau? Het is lastig. Bij het geven van kerstcadeautjes is het gebaar nog altijd het belangrijkste. Uiteindelijk gaat het om een glimlach toveren op zijn gezicht Dat is exact wat de geschenkjes in onderstaande lijst zullen doen.

1. Whiskey stenen

De antracieten whiskey stenen zijn herbruikbaar en het mooie is dat deze stenen beter zijn dan de standaard ijsklontjes. Een whiskey liefhebber doet er nooit ijs in, omdat dit namelijk de smaak beïnvloed.

 kerstcadeau-ideeën voor hem
Afbeelding Unsplash: Anastasia Zhenina – Whiskey stenen

2. Retro Arcadekast

De oudere generatie zal dit zeker wel kennen, een Retro Arcadekast met Streetfighter II. Ga samen terug in de tijd en laat je skills aan je partner of vrienden zien! Je kunt hier eindeloos op gamen en als de man in kwestie dit vroeger heeft gespeelt kun je niet fout gaan met dit cadeau!

Afbeelding Unsplash: Sean Foster – Arcade kast

3. The love journal

Houdt jou partner ervan om samen dingen te ondernemen? Dan is The love journal een mega leuk cadeau! The love journal, een persoonlijk boek voor koppels waar je unieke, grappige en bijzondere opdrachten en gespreksonderwerpen tegen zal komen. Hoe leuk is het om samen met je partner alles in te vullen, nadenken en wegdromen over jullie dromen en doelen.

The love journal

4. Nog meer kerstcadeau-ideeën voor hem | Een platenspeler

Is jou partner een muziekliefhebber en liggen er toevallig nog wat platen op zolder, dan is dit cadeau ideaal! Alsof je even terug in de tijd gaat, ze zeggen dat de platenspeler nog altijd beter geluid afspeelt dan de standaard cd en het ziet er ook gewoon stoer uit! Het geluid is warm, rijk en fijn om naar te luisteren.

 kerstcadeau-ideeën voor hem
Afbeelding Unsplash: Victrola Records – Platenspeler

5. Een horloge box

Is hij een Horlogeliefhebber? En laat hij z’n horloges overal maar slingeren? Dan is dit een ideaal cadeau, een horlogedoos! Hiermee kan hij zijn horloges stofvrij opbergen op een mooie manier. Er is gebruik gemaakt van zwart materiaal en plexiglas zodat je je horloges kunt bekijken. De horlogedoos biedt ruimte voor 6 horloges met een zachte kussentje.

Afbeelding Unsplash – Horloge box

Geef een antwoord

Related post

Schommelen

Ergens aan de rand van de stad staat een grote boom in een verwilderde tuin. Aan die boom hangen twee schommels. Als de avond is

Read More »

Waar wordt jij gelukkig van

Het is novemberSamen lopen ze over het strand. Dat doen ze graagDe zonsondergang is vandaag adembenemend mooiHet is nog net geen 18.00 uurZwarte donkere wolken

Read More »

Romantisch zijn

Romantisch zijn….. Ja dat is nog wel eens een uitdaging Wat wil een meisje nou horen! Shit Ja wat ik voor jou voel…. hoe vertel

Read More »