Delen

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ergens aan de rand van de stad staat een grote boom in een verwilderde tuin. Aan die boom hangen twee schommels. Als de avond is gevallen gaat zij op een van die schommels zitten. Ze ademt de buitenlucht diep in. Ze visualiseert een persoon op de andere schommel. Die persoon is haar liefde Ze sluit haar ogen en het lijkt of bij het inademen mooie gedachten naar binnen wandelen.

Haar onbewuste neemt de leiding. Er komen verhalen in haar gedachten die ze zelf niet zou verzinnen maar haar wel tevreden stemmen. Al schommelend laat ze deze gedachten gaan. De verhalen wandelen door haar brein. Bijna laat ze zich verleiden heir over na te gaan denken. Maar ze stuurt de gedachten dan weer snel weg uit haar brein. Want dit dromen is zo aangenaam dat gaat ze nu niet analyseren.

Ze haalt nog eens diep adem, de zuurstof vult haar longen en de verhalen krijgen een boost. Allerlei herinneringen schieten door haar gedachten. De herinneringen bestuiven de gedachten. Ze raakt even de kluts kwijt…..is het nu echt of een gedachten. Ze schommelt rustig door. Ze neuriet zachtjes een liedje. Ze is tevreden. Dit is genieten. De klok heeft geen vat op haar. Ze geniet van het schommelen, van de nacht en van het zijn.

Geef een antwoord

Related post

Waar wordt jij gelukkig van

Het is novemberSamen lopen ze over het strand. Dat doen ze graagDe zonsondergang is vandaag adembenemend mooiHet is nog net geen 18.00 uurZwarte donkere wolken

Read More »

Romantisch zijn

Romantisch zijn….. Ja dat is nog wel eens een uitdaging Wat wil een meisje nou horen! Shit Ja wat ik voor jou voel…. hoe vertel

Read More »